انتشار و بازنشر مقالات و نظرات در پایگاه خبری-تحلیلی مثلث انرژی به معنای تایید یا رد آن نمی باشد و این پایگاه دارای خط مشی و رویکرد مستقلی است.

تحریریه مثلث انرژی

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است (استفاده از مطالب مثلث انرژی با ذکر منبع بلامانع می باشد)

جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

صنعت برق چندان از وضعیت مناسبی در تولید و مصرف برخوردار نیست؛ شیب صعودی مصرف و در پی آن بحران کمبود برق آن هم به میزان چهارهزار را در این مقطع زمانی به نقطه عطف این چالش تبدیل شده است تاجایی که مسؤولان ذی‌ربط از شروع یک ماراتن در تابستان1400 برای تأمین برق مورد نیاز خبر داده‌اند.

به گزارش مثلث انرژی، این درحالی است که مزارع استخراج‌کننده رمزارزها با تکثیر شدن و تعدد خود تبدیل به یکی از مصرف‌کنندگان ثابت این کالا شده‌اند آن هم در شرایطی که کٌمِیت صنعت برق در تأمین نیاز بازار مصرف خود لنگ می‌زند! هرچند مسؤولان در وزارت نیرو در این خصوص اقداماتی را در صدر برنامه‌های خود قرار داده‌اند. از جمله اینکه پاداش 20میلیون تومانی برای رصد و شناسایی افرادی که به‌صورت غیرمجاز مبادرت به استخراج رمزارز می‌کنند نیز در نظر گرفته‌اند!

ولی برای کسب یک نتیجه اصولی و تمام عیار این امر نیازمند نظارت دستگاه‌های متولی می‌باشد. این همان اصلی است که معاون هماهنگی توزیع توانیر به آن اذعان داشته؛ او گفته است: وزارت کشور و وزارت اطلاعات پای کار آمده‌اند و در برخی استان‌ها کمیته‌هایی برای مقابله با فعالیت و جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمزارز با ریاست مدیرکل امنیتی استانداری‌ها تشکیل شده است.

غلامعلی رخشانی‌مهر با اشاره به مصرف بالای برق در استخراج رمزارز گفته است: فعالیت غیرمجاز دستگاه‌های استخراج رمزارز در کشور، مردم را آزار می‌دهد. رخشانی‌مهر؛ خاطرنشان کرد: در حال‌حاضر دستگاه‌های استخراج رمزارز در کشور حدود ۵۰۰ مگاوات مصرف دارند که باید نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام شود.

همچنین معاون وزیر نیرو، با اشاره به کمبود برق در کشور گفته است: سال گذشته را با روش‌های مدیریت مصرف و همکاری بخش صنعت، کشاورزی و ادارات دولتی پشت سر گذاشتیم اما امسال در مقایسه با سال گذشته به دلیل وضعیت آبی کشور، با کمبود برق حدود چهارهزار مگاواتی مواجه هستیم.

همایون حائری اظهار کرد: نمی‌دانیم وضعیت تابستان چگونه خواهد بود و ممکن است از خردادماه در تأمین برق با مشکل مواجه شویم اما همه تلاش خود را خواهیم کرد تا دچار مشکل نشویم. وی افزود: اقدامات پیشگیرانه‌ای درخصوص مصرف برق در حال انجام است تا ببینیم در تابستان با چه وضعیتی مواجه خواهیم شد. اکنون نیز با کمبود برق مواجه هستیم و تأمین برق در حال‌حاضر بسیار سخت و دشوار است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: سال گذشته را با روش‌های مدیریت مصرف و همکاری بخش صنعت، کشاورزی و ادارات دولتی پشت سر گذاشتیم اما امسال در مقایسه با سال گذشته به دلیل وضعیت آبی کشور، با کمبود برق حدود چهارهزار مگاواتی مواجه هستیم. حائری؛ عنوان کرد: برای مدیریت برق در استان‌ها با توجه به وضعیتی که با آن مواجه هستیم نیاز است که حمایت و پشتیبانی قوی‌تری را از سوی استانداران شاهد باشیم. در این زمینه قرار است با همه استانداران با حضور وزیر نیرو و وزیر کشور نیز صحبت‌هایی درخصوص مدیریت مصرف برق انجام شود.

وی افزود: مصرف برق استان خوزستان بالا است و با توجه به این امر، یک استان تعیین‌کننده در کشور است. باید اقداماتی انجام شود تا مصرف انرژی کاهش پیدا کند؛ در این زمینه یکی از راهکارها، تغییر و کاهش ساعت اداری در خوزستان با توجه به شرایط آب و هوایی است و خاموش شدن وسایل سرمایشی ادارات، باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی در خوزستان می‌شود.

معاون وزیر نیرو، گفت: مسؤولان ادارات استان خوزستان باید در این خصوص حمایت لازم را از صنعت برق انجام دهند تا بتوانیم از این شرایط دشوار عبور کنیم. وی افزود: در تابستان با ماراتن بسیار سختی در تأمین برق مواجه هستیم اما امیدواریم با همکاری مردم و مسؤولان از این شرایط دشوار، عبور کنیم.

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

ارسال نظر

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید