انتشار و بازنشر مقالات و نظرات در پایگاه خبری-تحلیلی مثلث انرژی به معنای تایید یا رد آن نمی باشد و این پایگاه دارای خط مشی و رویکرد مستقلی است.

تحریریه مثلث انرژی

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است (استفاده از مطالب مثلث انرژی با ذکر منبع بلامانع می باشد)

جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

در ماه‌های پایانی دولت صنعت انرژی شاهد چند تغییر در بخش‌های مدیریتی بوده است؛ که نخستین مورد این تغییر و تحولات در زمانی نه چندان دور به بورس انرژی باز می‌گردد. علی رغم عملکرد قابل قبول سید علی حسینی در ساختار بورس انرژی که طی دو-سه سال گذشته فعالیت‌های مثمرثمری را منحصرا در تجارت فرآورده‌های نفتی با همکاری پالایشی‌ها کلید زد، اما در آذرماه سال گذشته خبر تغییر مدیریت این سازمان بدون پرداختن به جزئیات این ماجرا رسانه‌ای شد.

به گزارش مثلث انرژی، اما کمی بعدتر در اردیبهشت 1400 حميد رضا گلپایگانی؛ مدیرعامل سابق حفاری شمال جایگزین سید عبدالله موسوی؛ در شرکت ملی حفاری ایران شد.    

گفتنی است، گلپایگانی  اوایل سال گذشته به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران منصوب شده بود.

اما دومینوی تغییر مدیران فارغ از دو بخش مذکور در تازه‎ترین تحولات به صنعت برق می‌رسد. طی واپسین روزهای هفته گذشته شرکت توانیر در اطلاعیه‌ای غیرمنتظره از استعفای «حسین صبوری» از مدیرعاملی توزیع برق تهران بزرگ خبر داد و فراخوان انتخاب مدیرعامل جدید توزیع برق تهران بزرگ را منتشر کرد.

هرچند در شرکت‎های زیرمجموعه وزارت نیرو انتصابات دیگری نیز دراین اواخر صورت گرفته است اما استعفای مدیرعامل توزیع برق تهران آن هم در شرایطی که پایتخت با بحران برق و  آب (که ناخودآگاه بر تولید برق تاثیر می گذارد)، دست و پنجه نرم می کند قابل تامل به نظر می رسد.

ز سوی دیگر ساختار شکنی وزارت نیرو در جذب مدیران با انتشار فراخوان، نکته دیگری است که به اهمیت این موضوع دامن می زند.

‌شرکت توانیر دراین اطلاعیه آورده است:‌ در راستای راهبرد شایسته گزینی وزارت نیرو در دولت دوازدهم و ایجاد فرصت‎های برابر برای همه افراد واجد شرایط عمومی و تخصصی خدمتگزاری، فراخوان انتخاب مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ منتشر می شود.

براساس اعلام شرکت توانیر، این فراخوان به دنبال استعفای حسین صبوری از مدیرعاملی توزیع برق تهران بزرگ منتشر شده اما صبوری تا انتخاب مدیرعامل جدید به دلیل شرایط حساس پیک ۱۴۰۰ به کار خود ادامه خواهد داد.

این درحالی است که در ادامه این فراخوان بخشی از وظایف مربوط به مسئولیت‌ها و وظایف مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران نیز تشریح شده است تا مدیران برای کاندیداتوری این بخش با علم به شرایط و ضوابط اعلام آمادگی کنند.

در پایان باید گفت پذیرش این استعفا با هر علت و دلیلی که نگاشته شده؛ در برهه‌ای که بحران تامین برق در کلانشهری مانند تهران با وجود ماینرهای غیرمجاز تشدید نیز شده است و در ادامه انتشار یک فراخوان باعنوان شایسته‎گزینی در وزارت نیرو آن هم در روزهای پایانی دولت چه محلی از اعراب می‌تواند داشته باشد؟

انتهای پیام


نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

ارسال نظر

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید