انتشار و بازنشر مقالات و نظرات در پایگاه خبری-تحلیلی مثلث انرژی به معنای تایید یا رد آن نمی باشد و این پایگاه دارای خط مشی و رویکرد مستقلی است.

تحریریه مثلث انرژی

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است (استفاده از مطالب مثلث انرژی با ذکر منبع بلامانع می باشد)

جمعه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

موسسه «کربن ترکر» به کشورهای تولید کننده نفت و سیاست‌گذاران بین المللی هشدار داد برنامه های دوری از سوختهای فسیلی جهت نجات کره زمین باعث می شود کل ضرر و زیان مالی کشورهای تولید کننده نفت تا ۲۰۴۰ به ۱۳ تریلیون دلار برسد.
 به گزارش مثلث انرژی،  موسسه «کربن ترکر» که تاثیر مالی کاهش استفاده از سوخت های فسیلی را  بررسی می‌کند، در گزارش جدید خود اعلام کرد برخی کشورها حداقل 40 درصد از کل درآمد خود را از دست خواهند داد.

این موسسه تخمین می‌زند کل ضرر و زیان مالی کشورهای تولید کننده نفت تا 2040 به 13 تریلیون دلار برسد.

 تلاش برای مهار افزایش دمای کره زمین باعث دوری از سوخت‌های فسیلی می‎‌شود. کربن ترکر این گزارش خود را هشداری برای کشورهای تولید کننده نفت و سیاست‌گذاران بین المللی می‌داند که طرح های خود را بر اساس افزایش تقاضا برای نفت تا 2040 برنامه ریزی کرده‌اند.

این موسسه هشدار داد تقاضا برای نفت جهت کمک به محیط زیست باید پایین بیاید و قیمت نفت پایین تر از آن چیزی خواهد بود که تولیدکنندگان و صنعت نفت در حال حاضر انتظار دارند.

این گزارش نگاهی می اندازد به سطح درآمد دولتها در صورت محدود شدن افزایش دمای زمین به 1.65 درجه سانتی گراد.

تمرکز اصلی گزارش این موسسه 40 کشور نفتی است که کاهش درآمد نفتی آنها بسیار چالش برانگیز خواهد بود. ضرر و زیان مالی این کشورها به طور متوسط برابر با 46 درصد درآمد نفت و گاز آنهاست.

وابستگی به درآمد نفت و گاز در بسیاری از کشور ها کاملاً واضح است. بیش از 80 درصد اقتصاد عراق و گینه استوایی وابسته به نفت است  60 درصد از درآمد هفت کشور از جمله عربستان از نفت می‌آید.

درآمد برخی کشورها از جمله آنگولا و آذربایجان کاهش چشمگیری خواهد داشت و حداقل 40 درصد پایین می آید. درآمد 12 کشور از جمله عربستان، نیجریه و الجزایر 20 تا 40 درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش تسنیم به نقل از بی بی سی،نگرانی در مورد کشورهای نوظهور نفتی بیشتر است. کشورهایی مثل غنا، اوگاندا و گویان که بر روی توسعه منابع نفتی خود در سال‌های آینده حساب کرده‌اند، آسیب شدیدتری خواهند دید.

انتهای پیام

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

ارسال نظر

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید