انتشار و بازنشر مقالات و نظرات در پایگاه خبری-تحلیلی مثلث انرژی به معنای تایید یا رد آن نمی باشد و این پایگاه دارای خط مشی و رویکرد مستقلی است.

تحریریه مثلث انرژی

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است (استفاده از مطالب مثلث انرژی با ذکر منبع بلامانع می باشد)

شنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که بانک‌های تجاری از سال ۲۰۱۹ تاکنون حدود ۱.۵ تریلیون دلار در صنعت زغال سنگ سرمایه گذاری کرده اند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که بانک‌های تجاری از سال 2019 تاکنون حدود 1.5 تریلیون دلار در صنعت زغال سنگ سرمایه گذاری کرده اند.

مطالعه مشترک گروه‌های محیط زیستی ارجوالدUrgewald  و ریکلیم فاینانس Reclaim Finance که روز سه شنبه منتشر شد، نشان می دهد در حالی که سیاست گذاران و رهبران کشورها به طور مداوم خواستار انتقال انرژی هستند، غول‌های بانکی ایالات متحده، چین، ژاپن، هند، کانادا و بریتانیا نقش مهمی در حفظ صنعت زغال سنگ دارند.

این تحقیق می گوید که سرمایه گذاران بزرگ از کشورهای فهرست شده مسئول بیش از 80 درصد از تامین مالی و سرمایه گذاری در تولید زغال سنگ هستند.
کاترین گانسویندت، رئیس تحقیقات مالی در ارجوالد، در گزارشی که توسط شبکه سی‌ان‌بی‌سی مشاهده شد، گفت: این مؤسسات مالی باید از همه طرف مورد انتقاد قرار بگیرند: سازمان‌های جامعه مدنی، تنظیم‌کننده‌های مالی، مشتریان و سرمایه‌گذاران مترقی. اگر ما به تامین مالی زغال سنگ پایان ندهیم، زغال سنگ به (زندگی) ما پایان خواهد داد.

این تحقیق به تشریح تمام وام‌ها و پذیره‌نویسی‌ها برای شرکت‌های موجود در فهرست جهانی رهایی از زغال‌سنگ گروه ارجوالد می‌پردازد، اما اوراق قرضه سبز و تامین مالی فعالیت‌های غیر از زغال‌سنگ را حذف کرده است.

این تحقیق به فهرستی از 1032 شرکت اشاره دارد که 90 درصد از تولید زغال سنگ حرارتی و ظرفیت زغال‌سنگ جهان را تشکیل می‌دهند.

گانسویندت گفت: بانک‌ها استدلال می‌کنند که می‌خواهند به مشتریان زغال‌سنگ خود در این انتقال کمک کنند، اما واقعیت این است که تقریباً هیچ یک از این شرکت‌ها در حال انتقال نیستند. و تا زمانی که بانکداران به نوشتن چک های سفید برای آنها ادامه ‌دهند، انگیزه کمی برای انجام این کار دارند.

انتهای پیام


نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

ارسال نظر

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید