انتشار و بازنشر مقالات و نظرات در پایگاه خبری-تحلیلی مثلث انرژی به معنای تایید یا رد آن نمی باشد و این پایگاه دارای خط مشی و رویکرد مستقلی است.

تحریریه مثلث انرژی

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است (استفاده از مطالب مثلث انرژی با ذکر منبع بلامانع می باشد)

شنبه, ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

رضوی معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در حال حاضر ۱.۶ میلیارد متر مکعب پساب در کشور تولید می‌شود که تنها از ۴ درصد آن استفاده می‌شود.

به گزارش مثلث انرژی به نقل از ایسنا، مسعود علویان صدر امروز دوشنبه ۹ مرداد ماه، در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آبفا خراسان رضوی که در محل سالن اجتماعات شرکت آب منطقه‌ای استان برگزار شد، با بیان اینکه برنامه ریزی اساس کار وزارت نیرو در تمام عرصه‌های آب و برق است، اظهار کرد: در کنار برنامه‌ریزی‌ها پایش امر مهمی است و نباید از موضوعاتی که ممکن است لحظه‌ای آب و برق مردم را به مخاطره بیاندازد، غفلت کرد.

وی افزود: با کمک خیرین و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حوزه‌های آب و فاضلاب کشور اتفاقات خوبی افتاده است. در سال گذشته کار آب‌رسانی به ۹۰۰۰ روستا آغاز شده و در سال جاری نیز آب‌رسانی به ۱۱ هزار روستای دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به لزوم تامین آب پایدار برای صنایع، تصریح کرد: نمی‌توان آب متعارف به صنایع اختصاص داد و باید آب نامتعارفی که می‌توان استحصال کرد را در اختیار صنایع قرار داد. در حال حاضر ۱.۶ میلیارد متر مکعب پساب در کشور تولید می‌شود که تنها ۴ درصد از آن استفاده می‌شود. فرآیند بازتخصیص پساب با آب متعارف برای صنایع شروع شده و امیدواریم بتوانیم با به کارگیری سرمایه‌گذاران این حوزه، پساب را جایگزین آب کنیم. ظرفیتی که در خصوص پساب برای کشور متصور شده ۴۰۰۰متر مکعب است.

علویان صدر با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد آب، اظهار کرد: امروزه سیستم و ساختار شرکت‌های مهندسی آب و فاضلاب و آبفای استان‌ها به لحاظ اقتصادی با مشکلات زیادی روبرو هستند. بخشی از این مشکلات مربوط به حوزه تعرفه است. باید از تمام ظرفیت‌هایی که می‌تواند نسبت به توانمندسازی اقتصادی شرکت‌ها اثرگذاری داشته باشد، بهره‌مند شد.

انتهای پیام

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

ارسال نظر

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید