انتشار و بازنشر مقالات و نظرات در پایگاه خبری-تحلیلی مثلث انرژی به معنای تایید یا رد آن نمی باشد و این پایگاه دارای خط مشی و رویکرد مستقلی است.

تحریریه مثلث انرژی

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است (استفاده از مطالب مثلث انرژی با ذکر منبع بلامانع می باشد)

پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

سمیه مهدوی؛ ظرفیت انتقال فرآورده های نفتی در استان هرمزگان بعنوان هاب و قطب تولید سوخت کشور افزایش می یابد.

به گزارش مثلث انرژی، این  استان با در برداشتن پالایشگاه های بزرگی همچون ستاره خلیج فارس و بندرعباس نقش مهمی در تامین سوخت کشور ایفا می کند. 

هم اکنون نیمی از سوخت کشور توسط منطقه خلیج فارس تامین می شود این درحالی است که با روی مدار آمدن و اجرایی شدن پروژه های مهم و کلیدی اعم از پتروپالایشگاه شهید سلیمانی و پترو پالایشگاه مهر خلیج فارس این استان تبدیل به هاب تامین سوخت کشور خواهد شد.

بنابراین باتوجه به افزایش ظرفیت تولید سوخت کشور می بایست ظرفیت انتقال نیز توسعه پیدا کند. این مهم در منطقه خلیج فارس بواسطه احداث خط لوله جدید 26  اینچ بندرعباس-رفسنجان  به ظرفیت 270 هزار بشکه در روز درحال  انجام است. 

در حال جاضر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خلیج فارس روزانه نزدیک به ۵۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی کشور را منتقل می کند که این مقدار بیش از ۵۰ درصد سوخت مورد نیاز کشور در بخش خودرویی را شامل می‌شود.

براساس این خبر،  در ۹ ماه امسال در مجموع ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون لیتر فرآورده با این منطقه منتقل شده است که این عدد حاکی از ارسال به‌طور میانگین روزانه ۵۰ میلیون لیتر فرآورده با خط لوله این منطقه است.

گفتنی است، براساس پیش بینی مدیران این طرح نفتی تا پایان امسال گستره نخست این خط تا مرکز انتقال نفت قطب‌آباد آماده بهره‌برداری و تحویل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت شود.

لازم به ذکر است، با راه‌اندازی این خط لوله، پایداری انتقال فرآورده از جنوب به شمال کشور تحقق یافته است و افزون بر آن می‌توان از ظرفیت این خط برای انتقال فرآورده‌های تولیدی در پالایشگاه و پتروپالایشگاه‌های در حال ساخت واقع در قطب انرژی منطقه خلیج فارس بهره‌مند شد.

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

ارسال نظر

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید