انتشار و بازنشر مقالات و نظرات در پایگاه خبری-تحلیلی مثلث انرژی به معنای تایید یا رد آن نمی باشد و این پایگاه دارای خط مشی و رویکرد مستقلی است.

تحریریه مثلث انرژی

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است (استفاده از مطالب مثلث انرژی با ذکر منبع بلامانع می باشد)

پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

معاون برق و انرژی وزیر نیرو از ثبت چهار رکورد جدید در حوزه تولید برق کشور یعنی "ارتقای راندمان"، "افزایش ظرفیت تولید"، "راه‌اندازی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی" و "تولید برق صنایع در سال 1401" خبر داد و گفت: در این سال 6100 مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد.

به گزارش مثلث انرژی به نقل از از وزارت نیرو، "همایون حایری" در تشریح دستاوردهای حوزه تولید صنعت برق در سال 1401 اظهار کرد: ظرفیت تولید برق کشور در سال گذشته 6100 مگاوات افزایش یافت که این رقم شامل احداث 4150 مگاوات نیروگاه جدید، 1350 مگاوات ارتقای توان واحدهای موجود و 600 واحد بازسازی واحدهای آسیب‌دیده بود.

وی ادامه داد: افزایش راندمان تولید برق نیروگاه‌ها رکورد دیگری بود که سال قبل ثبت شد و به 39.1 درصد ارتقا یافت.

حایری، وارد مدار شدن 8 واحد بخار بخش سیکل ترکیبی به ظرفیت 1316 مگاوات با صرفه‌جویی سالانه 2.05 میلیارد مترمکعب/ لیتر را رکورد دیگر صنعت برق در سال 1401 عنوان کرد و گفت: به مدار آمدن این واحدها از این جهت حائز اهمیت است که تقاضای جدیدی را برای مصرف سوخت نیروگاهی ایجاد نکرد و صرفه‌جویی معادل دو میلیارد لیتر سوخت را در پی داشت.

معاون برق و انرژی وزیر نیرو در ادامه به تولید 76 میلیارد کیلووات ساعت بار صنعت بدون استفاده از سوخت اشاره کرد که رکورد آن در سال گذشته و برای نخستین بار به ثبت رسید.

معاون وزیر نیرو همچنین اظهار کرد: در سال گذشته تعمیرات نیروگاهی به موقع به اتمام رسید و نیروگاه‌های کشور با 98 درصد آمادگی به استقبال دوره گرم سال رفتند؛ اقدامی که با تلاش صنعت برق کشور امسال هم تکرار شده و صنعت نیروگاهی تا پایان اردیبهشت‌ماه با آمادگی کامل وارد دوره گرم سال می‌شود.

وی ابلاغ دستورالعمل سقف قیمت بازار برق را دیگر اقدام مهم ذکر کرد که برای نخستین بار پیش از ورود به سال جدید انجام شد و کمک خوبی به بخش تولید برق در حوزه نیروگاهی و بخش خصوصی محسوب می‌شود.

انتهای پیام


نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

ارسال نظر

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید